Sunday, December 2, 2012

Cup cakes saya!!!

salam hi ..hari ni saya free sket so dapatlah buat apa yang saya suka dan di antaranya ialah membuat kek....dan hari ni saya buat cup cakes kegemaran anak2 saya....xdelah susah mana pun....yg kata susah tu malas sebenarnya heheheh.....sya pun kekadang malas jugak tapi bila tgk muka si kecik tu tak sampai hati terus rajin hahhahahaha....ok inilah hasilnya..saya habiskan masa xsampai 20minit uk siapkan 40 biji cup cakes utk 6buah hati saya termasuk bapak diorg hehehe pun mmg suka.....selalunya diorg suak makan time tgk tv,main games, kekadang study pun makan jugak so adalah sedikit penjimatan di situ maklum ler anak ramai kalau beli kat luar sebiji ada yg rm2 ...anak2 saya pun kalau makan boleh tahan gak .so buat sendiri lebih jimat lebih puas hati..hambooiii...publish! :-) (cam citer istanbul aku datng tu pulek) keh keh keh...







2 comments:

  1. wah...rajinnya kak isma..mesti sedap ni, patutla anak dan suami suka..

    ReplyDelete