Saturday, November 27, 2010

hello....


hari nih sessi clear segala mcm bill utk "hello" seb baik ada hero ku En zul...bnyk betul tolong saya update segala acc..kekadang pening gak dah lama xbuat benda nih semua,now kena start balik dari awal..cam masuk sekolah baliklah kiranya..en zul saya suruh saya sambung belajar emm...katanya klu saya minat,anak2 pun dah besar boleh lah sambung study hehehe ok jugak kan..klu saya nk ambik pun mungkin saya nak ambik part time jer sbb komitmen saya tinggi,kerjaya,anak dan mcm2 lagi..saya minat dengan filem dan video..bnyk benda yg menarik yg buat saya jatuh cinta dengan bidang ini...Kebetulan Nusan Bakti lebih kepada filem dan video jadi saya rasa saya nk ambil kursus yang berkaitan...Insyaallah..doakan yer..

1 comment:

  1. cayOk akak!!...ayuuhhhh kembali ke sekolah.....hhihi

    ReplyDelete